З’явилися подробиці про новий флагман Realme X9 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme підтвердила, що планує в числі перших випустити новий флагманський смартфон на новому чіпсеті MediaTek Dimensity 1200. Це буде перший 6-нанометровий чіпсет MediaTek та перший 6-нанометровий чіпсет у смартфоні Realme, тому компанія дуже зацікавлена у його використанні, адже це дозволить зменшити використання енергії та збільшити продуктивність. 

Попередні чіпсети Dimensity 1000 використовували ядра Cortex-A77 з частотою 2.6 ГГц, у той час як у нових використовуються Cortex-A78 з частотою 3.0 ГГц. Згідно з офіційною інформацією від ARM, це дозволило збільшити продуктивність у однопотокових задачах на 20 відсотків. 

У парі з чіпсетом працюватиме 12 ГБ оперативної пам’яті LPDRR5, внутрішня пам’ять буде варіюватися від 128 до 256 ГБ. Смартфон працюватиме під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою Realme UI 2.0. Згідно з останніми даними, саме Realme X9 Pro стане першим смартфоном компанії з модулем на 108 МП (крім цього, будуть ультраширокий та телефото сенсори на 13 МП). 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель буде оснащена OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.4 дюйма, роздільна здатність складе 1080 х 2400 пікселів, а частота оновлення – 120 Гц. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 65W. Вже відомо, що компанія також розробляє смартфон на Qualcomm Snapdragon 888, тому цілком можливо, що він вийде, як старша версія Realme X9 Pro. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.