Названі новинки які Apple представить в 2021 році

2021 рік виявиться для компанії Apple таким же продуктивним, як і попередні роки. На сьогоднішній день є інформація з приводу виходу кількох нових гаджетів від даної компанії.

У другій половині поточного року варто очікувати оновлені макбуки. Конкретних моделей назвати зараз не вийде, але є дані про те, що фірма почала роботу над 14,1 і 16-дюймовими MacBook Pro. При цьому, в гаджеті буде знаходитися система-на-чіпі, створеному Apple. Швидше за все збільшення дисплея не відіб’ється на загальних розмірах пристрою.

Наступним оновленим пристроєм від Apple буде планшет. Це буде оновлений iPad Pro. Новий гаджет оснастять mini-LED екраном і швидше за все планшет буде представлений в двох модифікаціях з різними екранами – 11 і 12,9 дюймів.

Не забула компанія і про любителів послухати музику в навушниках. У 2021 році очікується поява третього покоління TWS-навушників AirPods. Даний гаджет швидше за все буде мати схожість з внутрішньоканальними AirPods Pro, а також в комплекті будуть присутні знімні амбушюри.

Наступним новим пристроєм, який варто очікувати в 2021 році є комп’ютер iMac. Найімовірніше відбудеться редизайн лінійки під стиль iPad Pro. Завдяки цьому користувач побачить дисплеї діагоналлю 23 і 24 дюйма. При цьому, рамки на екранах будуть мінімальними.

Природно, в цьому році вийде iPhone 13. Куди ж без оновленого смартфона від компанії Apple. Анонс даного телефону планується на осінь 2021 року. Однак великих змін від оновленої моделі очікувати не варто. Принаймі, дизайн не зміниться і це вже точно. Новий телефон буде схожий на попередню модель iPhone 12.

Є ймовірність виходу iPhone 12s. Однак кардинальних змін він не несе. Передбачається незначне поліпшення якості камер і можливо перехід на новий тип процесора. У новому смартфоні повинні просто усунути проблеми поточної версії смартфона і можливо уявити гаджет в нових відтінках. В іншому ж, істотних змін чекати не варто.

Є ймовірність і появи нового смартфона в лінійці дешевих айфонів. Таким гаджетом виявиться iPhone SE Plus. Однак незважаючи на те, що на цій лінійці айфонів намагаються заощадити, новий гаджет буде оснащений досить великим дисплеєм і зможе працювати в мережі 5G.

Від компанії варто очікувати і виходу нових смарт-годинників. Такими виявляться Apple Watch Series 7. Сьома серія годинника отримає незграбні форми, як в iPhone 12. Швидше за все гаджет буде виконаний в чорній кольоровій гамі. Що стосується прошивки, то візуальних змін вона не несе. Можливо буде оновлена ​​анімація і не більше того. За допомогою такого годинника з’явиться можливість вимірювання артеріального тиску. Дисплей Micro-LED, що зробить картинку більш яскравою і одночасно заощадить енергію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.