В МЗС запустили офіційний сайт України для іноземців

У Мережі з’явився сайт Ukraine.ua, який став результатом співпраці українського Міністерства закордонних справ та Українського інституту, який створений, щоб формувати позитивний імідж держави для іноземців. На цьому сайті іноземці зможуть дізнатися нову інформацію про Україну та прийняти рішення про відвідання, інвестування чи навчання в Україні. 

Це рішення створене для популяризації України, при його створенні використовувався єдиний український бренд UkraineNOW. Згідно зі словами Міністерства зовнішніх справ, вони планують зробити таким чином презентацію України, як вільної та гідної країни, у якої є тисячолітня історія та культура. Зараз сайт підтримує лише англійську, але цього року очікується запуск версій французькою, німецькою, іспанською, арабською та китайською мовами. 

На даний момент сайт включає три основні розділи – Explore, Invest та Study для туристів, інвесторів та майбутніх студентів відповідно. Крім цього, в рамках сайту доступні фотографії з фотобанку “Україна”, в якому представлені роботи, зроблені українськими фотографами. Фотографії можуть використовуватися, щоб просувати Україну за кордоном, але не в комерційних цілях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я