ГоловнаНовини України та СвітуСтало відомо, наскільки активними були абоненти Kyivstar під час свят

Стало відомо, наскільки активними були абоненти Kyivstar під час свят

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar завершив підведення підсумків святкування Різдва та Нового року. Об’єм спожитого інтернету під час свят, за словами представників мобільного оператора, виріс на 30 відсотків у порівнянні з минулим роком, а об’єм перегляду домашнього телебачення виросли на 160 відсотків. Також абоненти використали на 10 відсотків більше послуг голосового зв’язку. 

Протягом тижня новорічних та різдвяних свят 2021 року об’єм переданих даних виріс, перевищивши 32 тисячі ТБ, у той час як минулого року за цей самий період цей показник складав 24 тисячі ТБ. У мережі Kyivstar у час свят пройшло більше 2 мільярдів дзвінків і було використано 5 мільярдів хвилин, що на 10 відсотків перевищує минулорічний показник. 

Також слід звернути увагу на відчутний ріст популярності послуги Kyivstar TV, яку використовували на 160 відсотків більше. Слід звернути також на те, що ще 31 грудня 2020 року навантаження на мережу оператора відчутно збільшилось – лише від 17 до 18 години абоненти здійснили більше 20000000 дзвінків та використали понад 50000000 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Each template in our ever growing studio library can be added and moved around within any page effortlessly with one click. Combine them, rearrange them and customize them further as much as you desire. Welcome to the future of building with WordPress.

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar завершив підведення підсумків святкування Різдва та Нового року. Об’єм спожитого інтернету під час свят, за словами представників мобільного оператора, виріс на 30 відсотків у порівнянні з минулим роком, а об’єм перегляду домашнього телебачення виросли на 160 відсотків. Також абоненти використали на 10 відсотків більше послуг голосового зв’язку.  Протягом тижня новорічних та різдвяних свят 2021 року об’єм переданих даних виріс, перевищивши 32 тисячі ТБ, у той час як минулого року за цей самий період цей показник складав 24 тисячі ТБ. У мережі Kyivstar у час свят пройшло більше 2 мільярдів дзвінків і було використано 5 мільярдів хвилин, що на 10 відсотків перевищує минулорічний показник.  Також слід звернути увагу на відчутний ріст популярності послуги Kyivstar TV, яку використовували на 160 відсотків більше. Слід звернути також на те, що ще 31 грудня 2020 року навантаження на мережу оператора відчутно збільшилось - лише від 17 до 18 години абоненти здійснили більше 20000000 дзвінків та використали понад 50000000 хвилин.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: