Стали відомі характеристики Moto G Stylus (2021)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola планує презентувати свій новий смартфон Moto G Stylus (2021) незабаром, і зараз у Мережі вже є не лише зображення смартфона та деякі його характеристики, але й результати тестування моделі у бенчмарку Geekbench. Завдяки цьому ми отримали першу інформацію про рівень потужності моделі, а також про деякі її характеристики. 

Результати в Geekbench 5.2 такі: смартфон набрав 542 бали у одноядерному та 1650 балів у багатоядерному тесті. Чіпсет, який фігурує під назвою “Qualcomm”, включає в себе графічний адаптер Adreno 612, що каже про те, що за роботу моделі буде відповідальний чіпсет Qualcomm Snapdragon 678. У парі з ним буде працювати 4 ГБ оперативної пам’яті. За роботу смартфона буде відповідальна операційна система Android 10. 

Смартфон буде оснащений основною квадрокамерою, характеристики якої поки залишаються невідомими. На передній панелі розташований IPS-дисплей, у верхньому лівому куті якого є виріз під фронтальну камеру, характеристики якої поки невідомі. Модель оснащена стилусом, який є головною фішкою смартфона. На даний момент ціна та конфігурації по пам’яті поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.