Школи переводять на електронні щоденники та журнали E-Journal

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Міністерстві освіти та науки України розповіли, що зараз серед навчальних закладів України почали поширювати модуль E-Journal, головною метою якого передбачається створювати електронні класні журнали та електронні щоденники. У жовтні цього року почалося тестування, а зараз, коли пройшло тестування, у МОН вирішили почати повноцінно впроваджувати його. 

Міністерство освіти та науки України вважає, що модуль пропонує функції, які є компромісними через те, що необхідно впроваджувати цифрові технології в процес освіти, яка надається в українських школах. Усім школам повністю безкоштовно доступні електронні журнали, а також підтримка по підключення та використанню сервісу. 

Завдяки сервісу стає можливим використання бази даних, у якій містяться дані про успішність, розклади, статистика відвідуваності тощо. Інформацію будуть вносити вчителі, а через власні облікові записи доступ до неї буде доступним батькам та учням. Електронні щоденники будуть відображати статистику відвідуваності уроків учнем, його успішність, а також вчительські зауваження та поради. Усе це буде доступно як батькам, так і учням в режимі онлайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.