iPhone 13 Pro отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung стане поставником LTPO OLED панелей для майбутніх iPhone 13 Pro, про що розповідає видання The Elec. Це будуть дві різні панелі, які будуть використовуватися у Pro-моделях, та будуть працювати з частотою оновлення 120 Гц. 

Слід нагадати, що LTPO-панелі набагато більш енергоефективні, ніж LTPS. Ключовою фішкою є підтримка адаптивної частоти оновлення без додаткового апаратного забезпечення. Стандартний iPhone 13 та його менший варіант будуть використовувати LTPS-панелі, тому, скоріш за все, частота оновлення буде на рівні 60 Гц.

Це зміниться у 2022 році, оскільки тоді, згідно з останніми даними, всі iPhone 14 будуть використовувати LTPO OLED-дисплеї. Очікується, що крім Samsung, виробництвом дисплеїв для iPhone наступних поколінь буде займатися LG та інші компанії, і саме LG стане другим за розміром поставником дисплейних панелей. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що наступні iPhone будуть оснащені і підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, і підтримкою частоти оновлення 120 Гц. LTPO-дисплеї дозволять працювати з частотою оновлення 120 Гц без нищівних наслідків для акумулятора. Нагадаємо, що LTPO була розроблена компанією Apple та вперше застосована на Apple Watch Series 4 (частота оновлення там знижується до 1 Гц).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.