Lycamobile пропонує дуже доступний тарифний план

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На українському ринку, окрім так званої “великої трійки” мобільних операторів, у число яких входить Kyivstar, Lifecell та Vodafone, є також інші мобільні оператори, які пропонують справді непогані умови обслуговування клієнтів. У число цих операторів входить мобільний оператора Lycamobile, який пропонує за невисоку оплату отримати дуже хороший набір послуг. 

Зараз у мобільного оператора Lycamobile є три різні тарифні плани, які значно доступніші за тарифні плани відоміших мобільних операторів, при цьому пропонуючи відчутно більше послуг. Найдорожчий містить 800 хвилин для дзвінків, 40 хвилин для дзвінків за кордон, безліміт по внутрішній мережі оператора, 100 SMS для інших операторів та 20 ГБ мобільного інтернету. Цей пакет послуг називається “Все в одному М”, він доступний для замовлення на сайті Lycamobile. 

При цьому такий набір послуг мобільний оператор пропонує буквально за 100 гривень на місяць, а інші тарифні плани коштують ще менше. Головна причина полягає у тому, що Lycamobile – віртуальний мобільний оператор, у якого орендована інфраструктура, немає офісів та салонів, завдяки чому вони можуть витрачати набагато менше коштів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.