Samsung Galaxy S21 Ultra стане єдиним флагманом Samsung з підтримкою MicroSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung вже незабаром повинна презентувати свій новий флагманський модельний ряд Galaxy S21. Зараз у Мережі з’явилася цікава інформація про те, що у Samsung Galaxy S21 буде підтримка слота для карти пам’яті. Щоправда, мова йде про єдину, при цьому найдорожчу флагманську модель Samsung Galaxy S21 Ultra. Що цікаво, мова йде про європейські смартфони, а щодо інших регіонів поки немає інформації. 

Також ми отримали підтвердження даних про те, що у старшої версії Samsung Galaxy S21 Ultra буде 16 ГБ оперативної та 512 ГБ внутрішньої пам’яті, а у версіях з 12 ГБ оперативної пам’яті буде 128 ГБ або 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Враховуючи таку ситуацію, не особливо зрозуміло, чому компанія Samsung вирішила додати підтримку MicroSD саме у старшому флагмані, Galaxy S21 Ultra. 

Очікується, що європейські ціни будуть починатися з 850 євро за молодший Samsung Galaxy S21, 1050 євро за Samsung Galaxy S21+ та 1400 євро за Samsung Galaxy S21 Ultra. Що цікаво, у моделей не буде зарядного пристрою та навушників у комплекті. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.