Samsung назвала дату презентації трьох моделей Galaxy S21

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung оголосила дату великої презентації Galaxy Unpacked 2021 – вона відбудеться 14 січня о 18:00 за київським часом. Захід пройде в онлайн-форматі під слоганом Everyday Epic.

Роздзинкою програми очікувано стане нова серія флагманських смартфонів, в яку увійдуть три моделі: Galaxy S21 з 6.2-дюймовим екраном, 6.7-дюймовий Galaxy S21 + і топовий Galaxy S21 Ultra на 6.8 дюйма.

Новинки можуть позбутися комплектного адаптера живлення, а в їх основу за традицією ляжуть два процесори для різних регіонів – Snapdragon 888  для США і  Exynos 1080 або ще неанонсовані Exynos 2100 для України. Всі три смартфона оснастять 120-герцевими OLED-екранами, але підтримка пера S Pen буде тільки у Galaxy S21 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом зі смартфонами Samsung покаже і нові бездротові навушники Galaxy Buds Pro, фотографії яких днями опублікували інсайдери. Вони отримають систему активного шумозаглушення і два динаміка від AKG – низькочастотний розміром 11 мм і високочастотний розміром 6.5 мм.

Навушники будуть захищені від вологи за стандартом IPX7 і на одному заряді зможуть пропрацювати до 18 годин з урахуванням підзарядок від кейса. В комплекті три силіконові насадки різних розмірів і кабель USB-C.

Останньою новинкою стануть Bluetooth-мітки Galaxy Smart Tag для пошуку речей. За допомогою отвору в корпусі їх можна прикріпити до ключів або до гаманця або просто покласти в рюкзак, а потім відстежувати переміщення в фірмовому додатку на смартфоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.