Viber запускає нове корисне доповнення для України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Rakuten Viber запустив нове локальне доповнення – “Українські гіфки” з GIF-файлами з зображенням найпопулярніших українських акторів, співаків, учасників телевізійних програм й інших. Нова функція доступна на всіх пристроях Android та iOS країни.

В рамках підходу Viber щодо створення якіснішого локального контенту для українців, тепер за допомогою цього доповнення користувачі зможуть проявити себе та поділитися власними емоціями за допомогою GIF-файлів зі своїми улюбленими українськими зірками. Alyona Alyona, СТБ, Новий, TET та багато інших – GIF-файли з усіма ними можна знайти в “Українських гіфках”.

Для того, щоб скористатись доповненням, необхідно натиснути на кнопку GIF+ в нижній частині чату, знайти “Українські гіфки” та обрати файл, який вам найбільше подобається. Переконайтеся, що ви користуєтесь останньою версією програми, щоб спробувати цю функцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також користувачі Viber можуть створювати власні GIF-файли за допомогою функції створення GIF у Viber. У будь-якому чаті користувач може записати коротке відео на камеру всередині програми або вибрати готове відео з галереї та перетворити його на нескінченний GIF в режимі бумерангу, прискорення або реверсу, прикрасивши його підписами різних шрифтів та кольорів, а також малюнками або стікерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.