Презентовано найпотужнішу відеокарту AMD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sapphire презентувала свою нову флагманську відеокарту Nitro+ Radeon Rx 6900 XT – це нереференсний варіант, який трохи розігнаний з заводу. Робоча частота GPU буде складати 2050-2285 МГц, а частота пам’яті складатиме стандартні 16 ГГц. Відеочіп даної відеокарти виготовлений за техпроцесом 7 нм. 

Відеокарта буде оснащена просунутою системою охолодження з великим двосекційним радіатором для охолодження пам’яті та підсистеми живлення, декілька теплових трубок та три вентилятори. Для живлення використовується два 8-мипінові роз’єми. Також відеокарта оснащена системою підсвітки ARGB, яку можна налаштувати в залежності від потреб користувача. Доступне підключення до 4 моніторів через HDMI та DisplayPort. Номінальне TDP відеокарти складає 340W. 

Карта займає 2.7 слота розширення, її довжина складає 31 сантиметр, тобто вона досить велика, але її далеко не можна назвати найбільшою на ринку серед всіх конкурентних рішень. Висота відеокарти складає 5.53 сантиметра,  ширина – 13.43 сантиметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.