Компанія Huawei встановила рекорд по швидкості передачі сигналу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei повідомила, що змогла домогтися рекордної швидкості передачі сигналу – 220 Гбод. Така заява була зроблена на Європейській конференції з оптичного зв’язку (ECOC) 2020 року.

До цього моменту найвища швидкість, яка використовується в комерційних проєктах, не перевищувала позначки в 95 Гбод, а найвища символьна швидкість в дослідженнях становила 192 Гбод.

Бод — міжнародна одиниця швидкості телеграфування; визначається кількістю елементарних імпульсів, переданих за 1 сек. (Вікіпедія).

Даний показник є вкрай важливим, коли мова йде про створення систем з високою пропускною здатністю. Висока швидкість передачі символів дозволить створити технологію високої передачі даних, що позитивним чином відіб’ється на швидкості інтернету і стільникового зв’язку. Дослідження компанії Huawei стануть основою і для розвитку інших галузей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що в 2020 році китайський виробник вклав в наукові дослідження 198 мільярдів доларів, що дозволило йому піднятися на шосте місце в рейтингу найбільш інноваційних компаній світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.