Xiaomi Mi Band 5 отримав нову функцію, тепер дані про сон стануть ще точнішими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Band 5 – новітній фітнес-трекер від Xiaomi. Це наступник надзвичайно популярного Mi Band 4 минулого року. Нова модель схожа на пристрій минулого покоління з трохи більшим дисплеєм і магнітною зарядкою. В даний час по всьому світу йде оновлення прошивки з новими функціями.

Серія фітнес-трекерів Mi Band стала найбільш продаваною лінійкою переносних продуктів Xiaomi з моменту її створення. Компанія підтримує ці трекери вже досить давно, додаючи нові функції через оновлення прошивки.

Отже, виробник випустив нове оновлення прошивки (v1.0.2.46) для свого останнього Mi Band 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перш за все, нова прошивка додає підтримку цілодобового моніторингу сну. Таким чином, Mi Band 5 офіційно став першим в серії, що має цю функцію. По-друге, нове оновлення забезпечує підтримку чотирьох нових мов, а саме індонезійської, грецької, в’єтнамської і івриту.

Проте, щоб оновити Mi Band 5 до останньої версії прошивки (v1.0.2.46), користувачам необхідно буде оновити додаток Mi Fit до версії v4.8.0. Потім просто відкрийте програму, щоб почати процес установки оновлення. Якщо цього не відбулося, перейдіть до «Mi Band 5» або «Mi Smart Band 5» в розділі «Мої пристрої» і натисніть «Перевірити наявність оновлень».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.