Kyivstar святкує 23 день народження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

23 роки тому, 9 грудня 1997, відбувся перший виклик у мережі українського оператора Kyivstar, тому зараз оператору 23 роки. Через це компанія поділилася найцікавішими фактами та підсумками своєї діяльності. У прес-службі розповіли, що за більш ніж 20 років роботи на ринку України оператору вдалося стати ініціатором багатьох позитивних змін у сервісах Kyivstar. 

` У 2018 та 2020 роках за власною ініціативою передав частину діапазону 1800 МГц та 900 МГц. Завдяки цьому відбувся конкурс, в якому три мобільні оператори прийняли участь, щоб отримати можливість виграти нові частоти. Компанія Kyivstar надає мобільного зв’язку на території, де проживає 85 відсотків жителів України, наступного року цей показник має вирости до 95 відсотків. 

Нагадаємо, що у 2001 році у Kyivstar був 1 мільйон абонентів, і за цей показник за 20 років виріс до майже 27 мільйонів користувачів. На початку у оператора було 12 базових станцій, які були розташовані лише у Києві, а зараз цей показник перевищує 38 тисяч. Що цікаво, аналітичними центрами щодня моніториться понад 1000 показників продуктивності мережі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2020 році Kyivstar був визнаний найкращим роботодавцем в Україні, найдорожчим національним брендом, оператором мобільного зв’язку року, а також найбільшим платником податків у своїй області. Крім цього, його визнали лідером в області соціальної відповідальності. На даний момент оператор залучив понад 5.4 мільярдів доларів та заплатив понад 70 мільярдів гривень податків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.