Vodafone запустив LTE нового покоління у всіх областях України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Vodafone запустив мережу 4G у всіх українських областях, що зайняло 5 місяців – від липня по грудень. На даний момент мережа включає майже 800 базових станцій, які покривають сумарно 4700 населених пунктів, де сумарно проживає 3.7 мільйона людей. Це рекордний показник покриття LTE 900 в Україні на даний момент. 

За цей період через мережу LTE 900 пройшло понад 1600 ТБ інтернету. Максимальна швидкість в 31 Мбіт/с був зафіксований у Закарпатській області. Базова станція, через яку пройшла найбільша кількість трафіку, розташована у Чернігівській області, і сумарний трафік на ній перевищив 5.7 ТБ. 

Завдяки розширенню 4G-покриття по всіх українських областях у Vodafone з’явилася можливість дати поштовх розвитку проекту Vodafone Village Routes, спрямуванням якого є підтримка туризму та підприємницької діяльності на території невеликих населених пунктів. Мається на увазі підтримка сільських садиб, які займаються розвитком зеленого туризму, маленьких агрогосподарств, ферм, пекарень, сироварень та майстерень по народному ремеслу. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.