Недорогі смартфони під брендом LG почнуть випускати сторонні виробники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька років у LG спостерігаються помітні проблеми з випуском гучних і проривних флагманів. А тепер, як стало відомо, компанія має намір серйозно взятися за передачу випуску недорогих смартфонів під власним брендом стороннім виробникам.

Таким чином, відтепер корейський ТехноГігант практично не матиме ніякого відношення до доступних девайсів під маркою LG. І дизайн, і технології для новинок в даному сегменті будуть створюватися іншими компаніями, передає слова LG видання Reuters.

При цьому сама компанія має намір приділяти більше часу експериментальним смартфонам. Як приклад, наводиться недавній LG Wing, який хоч і не був флагманом в звичному розумінні, все ж зміг викликати обговорення громадськості через незвичайний форм-фактор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

  • ТЕГИ
  • LG

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.