Стало відомо, скільки грошей витратили клієнти ПриватБанка у Чорну П’ятницю

В ПриватБанку виявивили новий вид шахрайства
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший український банк, ПриватБанк, опублікував аналізи витрат своїх клієнтів, які були зроблені під час розпродаж “Чорної п’ятниці”, на основі яких була зроблена статистику. У першу чергу слід звернути увагу на розстрочку – за тиждень було оформлено розстрочку на 485 мільйонів гривень, що у три рази перевищує середній показник та поставило новий рекорд. 

Загалом покупці купили в онлайн-кредит товарів, сума вартості яких складає 180 мільйонів гривень, причому саме у п’ятницю було оформлено розстрочок на 50.4 мільйонів гривень. У офлайн-магазинах за тиждень було оформлено розстрочок на 205 мільйонів гривень, саме у п’ятницю – на 88 мільйонів гривень. Загалом було зроблено 34 мільйони гривень на понад 8 мільярдів гривень при оплаті картою. 

У саму п’ятницю було зафіксовано оборот на терміналах на суму близько 1.7 мільярда. Протягом доби було зафіксовано справді відчутний ріст у продовольчих магазинах (де було зроблено покупок на 632 мільйонів доларів), а також у магазинах електроніки (де було зроблено покупок на 358 мільйонів доларів).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.