Мексиканська поліція почала використовувати українські електробайки DelFast

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже рік тому ми почули заяву від української компанії DelFast щодо того, що їй вдалося досягти домовленості з мексиканською поліцією про поставку електробайків для патрулювання, про що розповів Данило Тонкопій, засновник проекту. Згідно з його словами, зараз перші екземпляри вже вийшли на “бойове дежурство” у Мексиці. 

Згідно з інформацією від влади адміністративного центру Нижньої Каліфорнії, міста Мехікалі, в історичному центрі міста будуть користуватися екологічно чистими байками. При цьому було заявлено, що поки в тестовому вигляді поставлено лише три байки, але пісял тестування компанія може отримати набагато більше замовлення. 

Нагадаємо, що у електробайку DelFast TopCop використовується основа моделі DelFast Top, і їхні характеристики співпадають – потужність двигуна складає 3-5 кВт, максимальна швидкість сягає 80 кілометрів на годину, а за автономність відповідальний акумулятор об’ємом 3.5 кВт/г. Додатково встановлено спеціальне універсальне мотоциклетне сідло з боксами-багажниками, нанесено поліцейські позначення та встановлено спецсигнали. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід також нагадати, що нещодавно в Україні стартували продажі триколісного вантажного електровелосипеда DelFast Trike, запас ходу якого складає до 110 кілометрів, вантажопідйомність – до 300 кілограмів, а цінник встановлено на рівні 3799 доларів США. Також була запущена краудфандінгова кампанія для залучення інвестицій у розмірі 3 мільйонів доларів США, щоб розпочати виробництво електробайків на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.