Intel Core i9-11900K програв у тесті флагманському AMD Ryzen 9 5950X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися результати тестування процесора Intel Rocket Lake-S у тесті графічного процесора. Процесор працював на частоті 3.5 ГГц, яка на 200 МГц нижча за частоту актуального флагманського рішення. Згідно з інформацією, яка є на даний момент, Intel Rocket Lake-S повинен отримати 8 ядер та 16 потоків. 

Очікується, що у флагманського Intel i9-11900K буде на 2 ядра і, відповідно, на 4 віртуальні потоки менше, ніж у актуального флагманського рішення, при цьому він відстає від актуального процесора, який має більшу кількість фізичних ядер. Очікується також, що за рахунок приросту у швидкості виконання інструкцій за такт він має обганяти актуальне рішення, незважаючи на меншу кількість ядер, при цьому показуючи відчутно кращу потужність у однопотоковому тесті. 

Зараз стало відомо, який результат показує Intel Core i9-11900K у тесті Ashes of the Singularity. Протягом двох тестових запусків процесор показав результати 6400 та 6200 балів у тесті Full HD з налаштуваннями Crazy, у той час як AMD Ryzen 9 5950X набрав у цьому тесті 7100 балів, що є на 11 відсотків кращим результатом. Очікується, що процесори Intel Rocket Lake-S будуть презентовані вже наступного року (в середині-кінці весни).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.