Apple може представити новий продукт на наступному тижні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Apple видався досить напружений осінній сезон в зв’язку з трьома заходами. Стало відомо, що компанія може анонсувати ще один продукт в цьому році. Про це повідомляє сайт Macrumors з посиланням на внутрішню службову записку від надійного джерела.

Реклама

Apple повідомила постачальникам, що на вівторок, 8 грудня заплановані зміни, пов’язані з AppleCare. Компанія порадила технічним фахівцям підготуватися до випуску нових товарних позицій, а також новим / оновленим описами продуктів.

Apple розсилала подібні службові записки перед кількома попередніми анонсами пристроїв. Незабаром після оголошення про презентацію iPhone 12 в цьому році, купертіновци порадили технічним фахівцям підготуватися до таких же змін, пов’язаних з AppleCare, включаючи вихід нових позицій і оновлення описів і вартості.

Малоймовірно, що Apple проведе ще один захід в цьому році. Швидше за все, якщо і буде представлений новий продукт, то компанія зробить це за допомогою розсилки прес-релізів і анонса на своєму сайті. Минулого місяця інсайдер L0vetodream повідомляв у своєму твіттері, що буде різдвяний сюрприз від Apple, але поки залишається неясним, які продукти можуть бути анонсовані на наступному тижні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ