PowerColor Radeon RX 6800 Fighter офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TUL, яка є партнером AMD вже 23 рік, презентувала нову відеокарту PowerColor RX 6800 Fighter, яка базується на архітектурі AMD RDNA2 та оснащена 16 ГБ оперативної пам’яті GDDR6. Як заявляє виробник, ця модель з 60 обчислювальними блоками та кешем AMD Infinity об’ємом 128 ГБ “призначена для забезпечення високої частоти кадрів та серйозних ігор з роздільною здатністю 4К”, причому призначена для “геймерів з обмеженим бюджетом”. 

Відеокарта оснащена радіатором, виготовленим з алюмінію, мідною тепловою трубкою та трьома вентиляторами. На задній стороні закріплена панель, виготовлена з металу, яка робить відеокарту красивішою, при цьому розподілювальні механічні та теплові навантаження від самої відеокарти. Також слід звернути увагу на технологію Mute Fan, яка вимикає вентилятори при невеликому навантаженні, а також кнопка, яка відповідальне за переключення BIOS та дозволяє одним натиском увімкнути автоматичний розгін. 

Базова частота графічного процесора складає 1815 МГц, а при розгоні – 2105 МГц, у режимі підвищених частот ці показники відповідно складають 1925 МГц та 2155 МГц. Швидкість відеопам’яті складає 16 Гбіт/c. Відеокарта оснащена трьома роз’ємами DisplayPort 1.4 та одним HDMI 2.1. Товщина відеокарти складає 50 міліметрів, вона оснащена двома 8-піновими роз’ємами для живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.