Vodafone страхуватиме користувачів від COVID-19

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час пандемії коронавірусу COVID-19 багато світових компаній намагаються запропонувати свої послуги по допомозі людям з цією хворобою. Не залишився осторонь і мобільний оператор Vodafone, який входить до так званої “великої трійки” українських операторів, який пропонує послугу абонентам, яким доводиться перебувати за кордоном попри пандемію. 

Мобільний оператор пропонує українцям страхування в рамках послуги Smart Travel спільно з компанія ARX, яка займається послугами страхування. Тепер серед списку небезпечних інфекційних хворіб, на які поширюється страхування, є й коронавірус COVID-19, загальна сума страхування при якому рівна 30000 євро. Страхування коштує від 25 гривень на добу в залежності від регіону, в якому ви перебуваєте, причому страхування можна оформити на будь-який термін від 1 доби. 

Страхування включає швидку стаціонару та невідкладну допомогу, оплату ліків, медичне транспортування хворого, невідкладну стоматологічну допомогу та всі необхідні тести. Оформлення можливе або до виїзду з України, або у перші 5 годин у іншій країні. Деякі країни не приймають іноземців без страхування, або зобов’язують проводити дорожче. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.