Intel презентувала свій еталонний ноутбук

Компанія Intel розширила свій модельний ряд NUC (Next Unit of Computing) новим еталонним ноутбуком NUC M15. Партнери компанії зможуть продавати цей ноутбук під власним брендом та зі своїми конфігураціями. Це дозволить меншим компаніям конкурувати з такими гігантами, як DELL та HP. Очікується, що ноутбуки NUC M15 будуть продаватися за ціною від 1000 до 1500 доларів. Вихід очікується вже наступного року. 

Ноутбук буде доступним з процесорами Intel 11-го покоління: Core i5-1135G7 та Core i7-1165G7, які оснащені інтегрованою графікою Iris Xe. Ноутбуки будуть поставлятися або зі стандартним, або з сенсорним дисплеєм з діагоналлю 15.6 дюйма та роздільною здатністю Full HD. Буде доступний вибір між 8 ГБ та 16 ГБ оперативної пам’яті без можливості апгрейду. Компанія заявляє, що акумулятор об’ємом 73 Вт/г зможе забезпечити автономність на рівні 16 годин.

Intel NUC M15 оснащений двома роз’ємами USB-C USB 4/Thunderbolt 4, двома USB-A 10 Гбіт/с, HDMI та мініджеком 3.5 міліметра, а от кардрідера у моделі немає. Модель оснащена LED-панеллю для роботи з Windows Alexa. Веб-камера ноутбука має підтримку Windows Hello, завдяки чому її можна використовувати для входу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.