Зарядний пристрій Apple MagSafe Duo не зможе заряджати iPhone на повну потужність

Бездротовий зарядний пристрій MagSafe Duo від Apple призначений для одночасної зарядки декількох гаджетів. Компанія представила зарядку-килимок під час презентації 13 жовтня без згадки точної дати її релізу.

Проте вже відомо, що в комплект з MagSafe Duo не будуть входити адаптери живлення. Їх доведеться докуповувати окремо. Спочатку Apple рекомендувала використовувати пристрій з адаптером на 20 Вт, що в свою чергу викликало у користувачів масу питань про те, чи зможе така зв’язка забезпечити повну потужність в 15 Вт при одночасній зарядці iPhone і Apple Watch.

Ймовірно, зауваження користувачів вплинули на Apple – компанія оновила опис пристрою. Технічні характеристики виявилися менш вражаючими.

З’ясувалося, що MagSafe Duo може забезпечити тільки 11 Вт з адаптером USB-С на 20 Вт і 14 Вт з “вилкою” USB-C потужністю 27 Вт або вище. Одним з перших це помітив редактор Bloomberg Марк Гурман.

«Ух ти, Apple тільки що оновила сторінку MagSafe Duo. Зарядний пристрій за 129 доларів дає вам тільки 11 Вт для зарядки від 20-ватного блока або 14 Вт для 27-ватного блока. Це можна порівняти з 15 Вт, яку ви отримуєте з окремим зарядним пристроєм MagSafe », – пише Гурман.

Система MagSafe постійно регулює заряд, що подається на підключений iPhone, в залежності від нагрівання та інших факторів, тому навіть базова зарядка часто не здатна забезпечити 15 Вт постійної потужності. Той факт, що MagSafe Duo має більш низьку пікову потужність, може ще більше відштовхнути користувачів від покупки нового пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.