Samsung збирається зробити революцію в дизайні смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони все менше відрізняються один від одного зовні. Тому Samsung почала експериментувати з форм-факторами, пропонуючи різні варіації складних пристроїв. Схоже, що незабаром від південнокорейського гіганта варто чекати чогось незвичайного. Як стало відомо, віце-президент компанії Лі Дже Ен на зустрічі з топ-менеджерами зажадав зробити чергову «революцію в дизайні».

Віце-президент Samsung Electronics Лі Дже Ен вперше організував зустріч з вищим керівництвом всіх підрозділів компанії і заявив про важливість дизайну. У своїй промові він наголосив на необхідності комплексного підходу до проектування, з урахуванням як програмного, так і апаратного забезпечення.

«Давайте зробимо ще одну революцію в дизайні. Давайте нескінченно кидати собі виклик », – сказав колегам заступник голови правління Samsung. 

Зустріч проходила в дослідницькому центрі компанії в Сеулі, і Лі вдалося поговорити з керівниками всіх бізнес-підрозділів Samsung. Що цікаво, до цього подібних нарад на такому високому рівні не проводилося. Уточнюється, що серед присутніх був і глава мобільного підрозділу Ті Мун Ро. В ході зустрічі Лі Дже Ен був проінформований про розробку роботів і носяться пристроїв, які мають дизайном нового покоління. Втім, ніяких подробиць не розголошується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак на одній з фотографій із зустрічі можна помітити щось цікаве. В руках співробітника Samsung знаходиться незвичайний смартфон, що відрізняється від всіх існуючих моделей виробника. Здається, у нього округленими металева рамка і практично плоска верхня межа. Можливо, що це прототип одного з майбутніх смартфонів компанії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.