З’явились перші деталі про процесори Intel Core Tiger Lake-H

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що вже на початку 2021 року компанія Intel презентує нові високопродуктивні процесори модельного ряду Tiger Lake-H. На даний момент, нагадаємо, покупцям доступні варіанти лише з енергоефективними рішеннями Tiger Lake-U. 

Нагадаємо, що Intel Tiger Lake-H будуть виготовлятися за нормами 10-нанометрового техпроцесу. Більш продуктивні процесори будуть оснащені обмеженим інтегрованим графічним ядром – якщо у склад Tiger Lake-U входить GPU Intel Xe з 96 блоками, то у Tiger Lake-H – лише 32 блоки. Ці рішення будуть акцентовані саме на продуктивності процесора, а не відеокарти. 

У процесорів Intel Tiger Lake-H будуть 4, 6 та 8 ядер, у той час як у Tiger Lake-U лише 2 або 4 ядра. TDP складає 45W, як і у попередніх рішень компанії цього модельного ряду. Слід звернути також увагу на те, що ці процесори будуть призначені для ноутбуків з дискретними відеокартами, через що потужність інтегрованої не настільки важлива. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що нам також стало відомо, що компанія планує презентувати восьмиядерний процесор Intel Tiger Lake-H (скоріш за все, це Intel Core i7 або Core i9). Тестування проходило на дисплеї з роздільною здатністю 2560 х 1600 пікселів, що каже про те, що воно, скоріш за все, проходило на зовнішньому моніторі, а не на тестовому ноутбуці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.