Компанія Ford анонсувала електричний фургон E-Transit: запас ходу 200 км, а ціна становить менше $45 тис.

Компанія Ford підготувала до випуску фургон E-Transit. Це електрична версія універсального і популярного серед клієнтів фургона Transit. E-Transit був одним з перших повністю електричних транспортних засобів, анонсованих Ford в 2016 році. Хоча автомобіль знаходиться в розробці вже давно, компанія не планує запускати його у виробництво до 2022 року. Проте, автовиробник вже готовий ділитися докладними відомостями про цей електромобіль.

Ford заявляє, що E-Transit оснащений акумуляторною батареєю ємністю 67 кВт/год і електродвигуном потужністю 198 кВт. Для вантажного фургона з низьким дахом заявлений запас ходу 126 миль (близько 202 км). На вибір клієнтів будуть доступні модифікації з різною висотою даху (3 варіанти), довжиною кузова (3 варіанти) і варіантами вантажного відсіку. Різні модифікації пропонують і різну вантажопідйомність — від 3240 футів (близько 1470 кг) до 3800 фунтів (близько 1725 кг).

Особливістю E-Transit є функція підключення до інтернету. В якості стандартного устаткування доступний 4G-модем. Це надає можливість використовувати віддалені послуги, серед яких попереднє кондиціонування автомобіля або звіт про стан зарядки. Інформаційно-розважальна система включає 12-дюймовий сенсорний дисплей. Система підтримує голосові команди, хмарну навігацію і бездротове оновлення вбудованого ПЗ SYNC. Фургон E-Transit також обладнаний набором функцій системи допомоги водієві і активної безпеки Ford Co-Pilot360.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.