У Міністерстві цифрової трансформації знову заявили про швидкий запуск Xbox в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

6 листопада віце-прем’єр і міністр цифровий трансформації Михайло Федоров на своїй сторінці в Facebook розповів про спільну відеозустріч з президентом Володимиром Зеленським та президентом Microsoft Бредом Смітом, де, між іншим, обговорили офіційний запуск сервісів Xbox в Україні.

Нещодавно Міністерство цифрової трансформації підписало меморандум з Microsoft в рамках програми Azure Expansion Program. Розвиток хмарних технологій в Україні вигідний як для звичайних громадян, так і для інвесторів разом з державою. Також в планах — підтримка навчальних програм в сфері IT та цифрової грамотності для понад 100 тис. Українців і офіційна підтримка Xbox в Україні “.

Михайло Федоров, віце-прем’єр і міністр цифровий трансформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніякої конкретики щодо запуску сервісів Xbox в Україні як і раніше немає. Нагадаємо, що на початку жовтня Міністерство цифрової інформації після укладення меморандуму з Microsoft зробила гучну заяву про інвестиції 500 млн гривень, запуск Xbox і будівництво дата-центрів. Після цього Microsoft вийшла з окремою заявою, підкресливши, що тільки розглядають можливість співпраці, і ні про яке будівництво серверів або запуску сервісів Xbox в Україні поки не йдеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.