У Kyivstar з’явився дуже швидкий мобільний інтернет

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar, який на даний момент є найпопулярнішим серед українських абонентів, разом з компанією Huawei, відповідальною за постачання телекомунікаційного обладнання, встановив новий рекорд по швидкості мобільного інтернету 4G LTE – вона склала більше 800 Мбіт/с. Для цього одночасно використовувалися частоти 900 МГц, 1800 МГц та 2600 МГц.

Представники мобільного оператора розповіли, що такі показники явно вказують на те, що 4G в Україні розвивається дуже швидко. Очікується, що вже в наступні декілька років 4G LTE стане доступним для більш ніж 90 відсотків українців, і Kyivstar вкладає щорічно понад 4 мільярди гривень у розвитку цієї технології. 

Нагадаємо, що оператор мобільного зв’язку Kyivstar активно ввів технологію агрегації частот 1800 та 2600 МГц ще два роки тому, щоб надати максимально стабільний та швидкий доступ до Інтернету абонентам. Вже в липні цього року для цього почали використовуватись і частоти 900 МГц, завдяки чому збільшується мережа у не дуже великих населених пунктах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.