Головний виробник iPhone 12 обманював Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Іноземні ЗМІ повідомляють про те, що відносини між давніми партнерами Apple і Foxconn загострилися по ряду причин. Нагадаємо, Foxconn є головним збирачем смартфонів iPhone, включаючи лінійку iPhone 12, а також MacBook та інших пристроїв Apple.

За наявними даними, Foxconn неодноразово перебільшував, повідомляючи Apple такі дані, як кількість робочих, необхідних для підготовки до запуску нових продуктів. Це робилося з метою отримання від Apple більшого обсягу грошових коштів і підвищення власної прибутковості.

Також є повідомлення про те, що Foxconn дозволила співробітникам Google відвідати лінію, на якій виготовлявся металевий корпус 12-дюймового MacBook. Згодом Apple запросила моніторинг і відеозапис відвідування, однак Foxconn відмовилася надати матеріали.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в повідомленні говориться, що Foxconn задіє обладнання, що простоює і виробничі потужності Apple для інших клієнтів, наприклад, використовуючи радіочастотне обладнання, придбане Apple, для тестування мобільних телефонів Huawei.

Компанії поки що офіційно не прокоментували цю ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.