Стало відомо, чому iPhone 12 в Україні дорожчий, ніж у США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавно представник популярного інтернет-магазину Розетка анонсував вихід iPhone 12 в Україні за ціною, як у США (таку ціну збиралась запропонувати Розетка), Згодом виявилося, що це була помилка і нам слід було очікувати не американських, а європейських цін, і такому ціноутворенню є цілком закономірне пояснення. На формування цін в Україні впливають податки, сертифікація та багато інших речей, які стосуються і інших країн.

Нагадаємо, що iPhone 12 коштує в Україні від 31999 гривень (офіційна ціна у США складає 22650 доларів), а iPhone 12 Pro – від 39999 гривень (близько 28300 гривень у США). Ціни на iPhone 12 Mini та iPhone 12 Pro Max, які повинні вийти вже у листопаді, поки невідомі, але їх мають повідомити вже найближчим часом.

iPhone 12 отримали підтримку роботи в мережах п’ятого покоління, нові OLED-дисплеї, нову систему камер, оновлений дизайн та нові чіпсети Apple A14 Bionic. Також збільшились об’єми оперативної пам’яті, а от акумулятори стали меншими. Модель iPhone 12 Mini стала абсолютно новою у модельному ряду флагманських iPhone, ставши першим компактним iPhone у новому дизайні. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.