Samsung в Англії запустила «демонстраційний автобус», що показує всі переваги 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung UK намагається просунути мережі 5G, використовуючи демонстраційну зону і спеціальний павільйон у вигляді автобуса.

По суті, це зона 5G в формі футуристичного автобуса, призначена для демонстрації деяких переваг мереж 5G, таких як можливість виконувати офісну роботу або грати у відеоігри на ходу. Нова демонстраційна зона 5G фактично складається з трьох міні-зон. Це ігрова зона, домашній офіс, а також розглянутий автобус в натуральну величину. Відвідувачі можуть пограти на зігнутому ігровому моніторі Odyssey G9, перебуваючи в ігровій зоні, або випробувати потужність 5G, граючи в ігри Xbox в автобусі за допомогою Galaxy Note 20 і хмарної служби Xbox Game Pass від Microsoft.

Гості також можуть грати в локальні ігри для декількох гравців в режимі розділеного екрану на 82-дюймовому телевізорі QLED 8K, інтегрованому в автобус. Задумка чудова, можливо, що щось подібне з’явиться і в інших містах по всьому світу, бажано, і в Україні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Samsung є одним з найбільших гравців в галузі 5G. У компанії більше десятка пристроїв з підтримкою 5G, і вона є одним з найбільших в світі постачальників мережевого обладнання 5G. Хоча на просторах СНД швидше за все буде домінувати Huawei.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.