Canon анонсувала оновлену камеру EOS M50 Mark II з незначними покращеннями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Canon підготувала до випуску нову модель бездзеркальної цифрової камери EOS M50 Mark II. Цей пристрій є незначно доопрацьованій версією оригінальної моделі EOS M50, випущеної два роки тому.

Серед основних нововведень і поліпшень можна виділити два аспекти. Нова модель Canon EOS M50 Mark II підтримує додаткову функцію автоматичного фокусування. Вона доступна при зйомці як фотографій, так і відео. Завдяки цьому система автоматичного фокусування Dual Pixel зможе більш точно відслідковувати об’єкти в кадрі і блокувати фокусування в порівнянні з попереднім пристроєм.

Другим нововведенням стала можливість запису вертикальних відео. Ця можливість може бути потрібна сучасній аудиторії, яка вважає, що краще записувати вертикальне відео для таких соціальних мереж, як Instagram, Snapchat або TikTok, але апм тому не відчуває захоплення від якості відео, яке забезпечують камери смартфонів. Тепер користувачі зможуть значно простіше створювати якісні відеоролики для соціальних мереж, для себе або клієнтів, а ще вони зможуть завантажувати такі відео з мінімальними зусиллями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші технічні характеристики камери Canon EOS M50 Mark II не зазнали істотних змін у порівнянні з попередником. Новинка отримала той же 24,1-мегапіксельний сенсор формату APS-C. Можливості запису відео виглядають вже обмеженими за мірками 2020 року. Пристрій може записувати відео з роздільною здатністю 4K, але тільки з частотою 24 кадрів в секунду, а також тільки з контрастним автофокусом і з кроп-фактором 1,5. Якщо ж є бажання використовувати систему автоматичного фокусування Dual Pixel і більш високу частоту кадрів, доведеться задовольнятися роздільною здатністю 1080p.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.