Аналітики заявили, що не варто купувати нові iPhone 12

Аналітики заявили, що не варто купувати нові iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики обговорили нещодавню презентацію Apple і прийшли до висновку, що компанія провалила її. Принаймі, якщо розглядати завдання залучення середнього споживача. Схоже, що гідних причин для покупки iPhone 12 просто немає, або Apple недостатньо добре їх пояснила.

Аналітики заявили, що не варто купувати нові iPhone 12
Думки аналітиків описало видання CNBC. Експерт з Deutsche Bank заявив, що в попередні роки Apple давала сильні аргументи на користь того, чому середній споживач, який цікавиться технікою повинен витратити гроші на iPhone. У 2020 ж році компанія не впоралася з цим завданням. Apple також не змогла показати, в чому полягає суттєва різниця між моделями нової лінійки.

Звичайно, iPhone 12 Pro відрізняється від iPhone 12 просунутою системою камер з телефотооб’ективом, більшими датчиками і новим датчиком лідар, який дозволить поліпшити опції доповненої реальності (AR). Однак для більшості споживачів це все несуттєві опції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики Deutsche Bank зазначили, що компанія не продемонструвала жодної різниці між процесорами моделей, часом автономної роботи та технологією екрану.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.