Наступник iPhone 11 повинен продаватися краще, ніж iPhone 12 Mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже завтра, 13 жовтня, компанія Apple повинна презентувати новий модельний ряд iPhone 12, який повинен стати наступником iPhone 11. Вже відомо, що найдешевшою моделлю цього модельного ряду повинен стати iPhone 12 Mini з діагоналлю дисплея 5.4 дюйма.

Зараз відомий аналітик Мінг-Чі Куо опублікував прогноз, в якому сказано, що найпопулярнішою повинна стати не найдешевша модель iPhone 12 Mini, а iPhone 12 з діагоналлю 6.1 дюйма, оскільки саме такий смартфон є найбільш універсальним та підійде всім користувачам, у той час як iPhone 12 Mini має досить малу діагональ, щоб бути ідеальним для більшої частини користувачів.

Очікується, що iPhone 12 складе до 45 відсотків всіх продаж смартфонів нового модельного ряду iPhone. Очікується, що iPhone 12 Mini при цьому складе до 25 відсотків від продаж, а iPhone 12 Pro та Pro Max – приблизно по 20 відсотків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові iPhone повинні отримати OLED-дисплеї, покращену систему Face ID. Ціна IPhone 12 Mini повинна стартувати від 649 доларів, iPhone 12 – від 799 доларів, iPhone 12 Pro – від 999 доларів, iPhone 12 Pro Max – від 1099 доларів. Нові смартфони презентують вже завтра, також можливий показ нової зарядної станції Apple AirPower.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.