Виріз в дисплеї iPhone залишиться в нових моделях ще як мінімум на 2 роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного тижня компанія Apple проведе черговий захід, під час якого очікується анонс чотирьох нових моделей iPhone. Існує велика ймовірність, що моделі 2020 року збережуть широкий виріз у верхній частині дисплея.

Разом з тим, відомий інсайдер Ice universe повідомив в сервісі мікроблогів Twitter, що цей виріз залишиться не тільки в пристроях серії iPhone 12, але і в моделях 2021 року iPhone 13. Хоча в наступному році виріз стане трохи меншим.

З огляду на те, що ще навіть не анонсовані смартфони Apple модельного ряду 2020 року, ще занадто рано робити подібні прогнози. Однак раніше Ice universe зарекомендував себе в якості надійного джерела інсайдерської інформації, так що і ці відомості цілком можуть бути правдивими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple точно слідує тенденціям, популярним серед виробників Android-смартфонів. Вони не прагнуть використовувати каплеподібні вирізи або круглі отвори в дисплеї. У той же час компанія з Купертіно прагне і далі використовувати систему біометричної ідентифікації Face ID. Так що вибір у Apple не такий вже і великий. Ймовірно, відмова від великого вирізу триватиме до того моменту, коли технологія використання підекранних камер досягне своєї зрілості і популярності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.