Зареєстровано обліковий запис Meizu Smartwatch на Weibo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість головних виробників смартфонів вийшли в сегмент розумних годинників, а тепер і китайський виробник Meizu також готовий випустити власні розумні годинники. І що стосується останніх новин, то можна цілком впевнено сказати, що на нас чекає далеко не один портативний пристрій Meizu.

Meizu зареєстрував новий акаунт на Weibo під назвою Meizu Smartwatch або “Flyme for Watch”, який також пройшов сертифікацію та перевірку на платформі. Компанія також підтвердила, що перший продукт буде випущений у четвертому кварталі цього року.

Раніше повідомлялося, що компанія подала заявку на торговельну марку двох імен у липні цього року – Meizu Watch та Flyme for Watch. Flyme – це власний дизайн компанії для смартфонів Android, що використовується на мобільних телефонах компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, на смарт-годинник компанія натякнула зображенням на плакаті восьмої річниці ОС Flyme, але на сьогоднішній день про це нічого особливо не відомо. Однак ми очікуємо дізнатися більше про це найближчими тижнями, оскільки дата запуску наближається.

Варто відзначити, що компанія вже вийшла на ринок портативних пристроїв із запуском гібридних розумних годинників під назвою “Meizu Smart Watch Mix” або ж “Meizu Light Smartwatch”. Але згаданий вище Meizu Watch стане першим справжнім розумним годинником компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.