Lifecell дозволяє вибрати номер при покупці eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Lifecell, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, запустив нову цікаву послугу. Тепер абоненти, які купують eSIM Lifecell, можуть вибрати номер самостійно – така послуга є унікальною для нашого ринку. 

Нагадаємо, що три місяці тому мобільний оператор Lifecell почав продавати eSIM, і зараз їх можна купити онлайн у повністю цифровому вигляді. Спершу слід купити eSIM на офіційному сайті оператора, після чого вона прийде на електронну пошту абонента та стане доступною для використання. 

Тепер абонентам при покупці eSIM можна вибрати декілька опцій. Для прикладу, абоненти можуть вибрати номер по шаблону, виключити небажані цифри та зробити багато іншого. Вартість eSIM з випадковим номером складає 150 гривень, а з вибраним – в залежності від опції. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що на даний момент найбільш популярними пристроями з eSIM на українському ринку є смартфони Apple та Google – iPhone та Pixel відповідно. При цьому перші три місця за кількістю eSIM в мережі Lifecell займають iPhone 11, iPhone XR та iPhone XS Max. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.