У роботі ПриватБанка плануються зміни

В ПриватБанку виявивили новий вид шахрайства
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент ПриватБанк залишається одним з лідерів на ринку українського банкінгу, але у нього вже є справді небезпечні конкуренти, наприклад, Монобанк. Скоріш за все, саме через це ПриватБанк вирішив змінити правила роботи, через що аудиторія банку має вирости, а вже існуючі клієнти будуть задоволені змінами і не підуть до конкурентів. 

Згідно з інформацією, наданою офіційними представниками ПриватБанку, завдяки новим змінам не лише вдасться зберегти клієнтську базу, але й збільшити кількість використання дистанційних послуг. Вже від завтра тарифні оплати при внесенні коштів на банківські рахунки через термінали – тепер вони складатимуть не 7, а 5 гривень. 

Відтепер корпоративним клієнтам не доведеться платити комісійні відчислення при проведенні операцій всередині ПриватБанку, а при роботі з іншими банками доведеться сплачувати комісію в розмірі 3 гривень. При зарахуванні готівки на банківські рахунки розмір складатиме ті самі 20 гривень, що були до змін. Також тепер клієнти будуть платити менше при знятті шготівки з корпоративної карти. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.