GeForce RTX 3090 виявилась дуже великою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися зображення, на яких порівнюються розміри Xbox Series X та дуже дорогої флагманської GeForce RTX 3090, яка зараз у великому дефіциті. Порівняльне зображення дає нам можливість побачити порівнянні габаритів цих продуктів. 

Як можна побачити, карта справді велика, вона перевищує по габаритах цілу консоль, яка при цьому демонструє справді непогану на 2020 рік потужність. Слід також звернути увагу на те, що RTX 3090 втричі дорожча за заявлену ціну Xbox Series X. Нагадаємо, що RTX 3090 демонструє потужність в 35 терафлопс, а Xbox Series X – в 12 терафлопс. 

Що цікаво, RTX 3090 Founders Edition має довжину 313 міліметра, ширину 138 міліметрів та займає три слоти. Стандарта версія оснащена 24 ГБ відеопам’яті стандарту GDRR6X. На даний момент це топова відеокарта від Nvidia, а у консолях нового покоління, як у Xbox Series X, так і PlayStation 5, встановлені графічні адаптери AMD. Очікується, що найближчим часом компанія AMD презентує нове покоління графічних адаптерів 6000, і тоді ми зможемо повноцінно порівняти їхню продуктивність. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.