Xiaomi Mi Band 5 вперше знизився в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найочікуваніший фітнес-трекер року від Xiaomi представили світу на початку червня поточного року. В середині липня він з’явився на полицях офіційних українських ритейлерів.

Зараз же, стало відомо про перші знижки на розумний годинник в офіційній роздробі. Так, згідно з інформації «Google Пошук», всі авторизовані офіційні представники компанії знизили вартість на годинник.

Нагадаємо, на старті продажів за фітнес-браслет просили від 1299 гривень, зараз його вартість опустилась до приємніших 999 гривень. В так званих «сірих» ритейлерів ціна впала ще нижче, вартість коливається в межах 826-879 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики Mi Smart Band 5

Браслет отримав збільшений до 1,2 дюйма AMOLED-дисплей, крім того він тепер заряджається від магнітної зарядки, яка підключається до спеціального контактного майданчику з нижньої сторони браслета. Тепер для зарядки не обов’язково виймати браслет з ремінця.

Завдяки збільшеному дисплею, в браслеті з’явилися циферблати, що налаштовуються – можна вибрати, яка інформація буде відображатися, крім часу. Зверху і знизу можна розмістити лічильник пройдених кроків, пульс, витрачені калорії, погоду та інші дані.

Список видів спорту і фізичної активності збільшили до 11 позицій – додали тренування на велотренажері, стрибки зі скакалкою і кілька інших режимів. Ще ґаджет навчився пророкувати і записувати менструальні цикли в календар для жінок.

Крім того, фітнес- браслет навчився вимірювати середній рівень фізичної активності і рівень стресу на основі великої кількості показників. Також з’явилася можливість використовувати Mi Smart Band 5 для спуску камери на смартфоні.

В Mi Smart Band 5 трохи зменшили аккумулятор, а збільшений дисплей витрачає більше енергії. Тому заявлена ​​автономність знизилася в порівнянні з попереднім Mi Band 4 – замість трьох тижнів новий браслет працює два тижні.

Єдиним мінусом для європейського ринку стала відсутність оплати через NFC-модуль.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.