Logitech MX Anywhere 3 офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Logitech офіційно презентувала свою топову портативну мишку MX Anywhere 3, яка буде доступна для попереднього замовлення вже сьогодні. Ціна на нову мишу складе 79.99 долара. В плані дизайну мишка повторює Anywhere 2S, але бокові матеріали були дещо покращені. Користувач може скролити мишкою, натискаючи одну кнопку та рухаючи колесо MagSpeed одночасно. 

Нове металеве колесо MagSpeed дає електромагнетичний скролінг Anywhere 3. Нове колесо дозволяє швидше скролити, ніж у попередньому поколінні. Є сенсор Darkfield 4000 DPI, який дозволяє краще трекати рухи на різних матеріалах, у тому числі на склі. На мишці є функціональність середнього натиску, яку можна налаштувати у Logitech Options. 

Силу скролу можна налаштувати у програмному забезпеченні Logiech, там можна налаштувати і різні режими роботи та багато іншого. Також врато звернути увагу на те, що мишка підтримує роботу протягом 70 годин, зарядка відбувається через роз’єм USB-C. У мишки буде підтримка Chrome OS, Linux та macOS та Windows. Мишка працює з маленьким USB-приймачем. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.