Можливості додатоку “Дія” значно розширилися

Український уряд розширило можливості електронного паспорта. Тобто, тепер через додаток “Дія” можна буде здійснювати фінансові операції, повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

При чому на порталі сказано, що чиновники прийняли таке рішення, так як українці часто не можуть скористатися додатком в банках, торгових мережах та інших установах.

Відтепер через додаток “Дія” можна буде робити наступне: проводити банківські операції, користуватися послугами поштового зв’язку, користуватися готельними, медичними, телекомунікаційними та адміністративними послугами, підтвердити свій вік під час придбання алкогольних напоїв або тютюнових виробів, повернути сплачені за товар гроші.

Нагадуємо, що в серпні 2020 року всі послуги для ТОВ та ФОП, раніше надані в додатку Дія, були відновлені після майже двотижневої перерви. Перерва стався через необхідність проведення технічних робіт. Як відзначили розробники, всі функції програми працюють, весь процес налаштований і протестований. Також було відомо, що працювати з додатком стане ще зручніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.