У Китаї почали активно відмовлятися від безлімітного мобільного інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стільникові оператори Китай також почали відмовлятися від пакетів з безлімітним мобільним інтернетом. Першими зміни на собі відчули користувачі найбільшого оператора мобільного зв’язку країни – China Mobile. Всі абоненти оператора стали отримувати відповідні нагадування про необхідність контролювати витрату інтернет-трафіку. Для цього рекомендують, наприклад, знижувати знижувати якість відео при його перегляді з мобільного пристрою.

Ще в минулому році Міністерством промисловості і інформатизації Китаю затвердив законопроект, згідно з яким мобільні оператори країни повинні відмовитися від пакетів з безлімітом.

Тепер, якщо користувачі стільникових операторів перевищують встановлений ліміт їм доводиться істотно доплачувати Наприклад, перші три гігабайти понад ліміт обійдуться в 2,2 долара, а кожен наступний гігабайт вже в 0,44 цента.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відмова від безлімітного мобільного інтернету не тільки китайська історія. Аналогічна тенденція спостерігається і в Росії. Так ще в кінці серпня ряд стільникових операторів країни почав переводити в архів тарифи з безлімітним інтернетом, а своїм абонентам стали пропонувати інші тарифи, але вже з обмеженою витратою трафіку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.