З’явились нові деталі про Samsung Wireless Charger Trio

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього місяця компанія Samsung в ході офіційної презентації показала нам планшет Galaxy Tab A7, фітнес-браслет Galaxy Fit 2 та бездротову заряду станцію Wireless Charger Trio, яка повторює ідею AirPower від Apple, при цьому реалізуючи її більш ефективно. Станція дозволяє одночасно заряджати смартфон, навушники та годинник. 

Компанія поки не розкрила характеристик зарядки, але завдяки її появі на сайтах декількох інтернет-магазинів стали відомі нові деталі. Charger Trio містить шість зарядних котушок та може заряджати смартфони Samsung з потужністю 9W, при цьому інші девайси з підтримкою QI будуть заряджатися з потужністю до 5W, а девайси Apple – з потужністю 7.5W. Слід звернути увагу на вбудовані LED-індикатори для відображення статусу зарядки. 

Зарядка підтримуватиме всі флагмани до Samsung від Galaxy S6 до Galaxy Z Fold 2 та буде доступна у білому та чорному кольорах. також буде підтримка Galaxy Buds, Galaxy Buds Live та Galaxy Buds Plus, а також всіх розумних смарт-годинників компанії з підтримкою QI. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вищезгадані моделі смартфонів можуть заряджатися в чохлах з товщиною до 3 міліметрів (у залежності від матеріалу). На даний момент невідомо, коли компанія Samsung планує почати продавати пристрій, але очікується, що це буде незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.