Vodafone пропонує безлімітний перегляд відео за 50 гривень на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, пропонує цікаву послугу – буквально за 50 гривень на місяць користувач отримує доступ до YouTube, Netflix та Megogo без обмежень по кількості спожитого трафіку. Враховуючи, що більша частина пакетних даних використовується саме під час перегляду відеороликів, ця послуга буде справді корисною. 

Ця послуга має назву “Video PASS” та доступна за комбінацією *313*1#. Вартість послуги, як уже було сказано вище, складає 50 гривень на місяць, і саме ця сума повинна бути на рахунку при підключенні. Слід також звернути увагу на те, що у деяких тарифних планах вона вже є, детальніше про це слід подивитися на офіційному сайті мобільного оператора. 

Слід звернути увагу на те, що послуга не включає в себе підписки YouTube Premium та Netflix, тому їх слід купувати окремо. Для того, щоб трафік правильно ідентифікувався, слід не використовувати VPN, а також використовувати при перегляды виключно офіційні додатки та прямі посилання відеосервісів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.