Vodafone дарує при покупці смартфонів 1000 гривень на мобільний рахунок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор зв’язку Vodafone, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, постійно пропонує нові й нові пропозиції, щоб отримати нових абонентів. Зараз у рамках своєї акційної пропозиції Vodafone пропонує поповнення рахунку на 1000 гривень при покупці деяких смартфонів. 

Ця акційна пропозиція буде діяти ще місяць, і в її рамках абоненти зможуть отримати або 500, або 1000 гривень на свій рахунок. В рамках цієї акційної пропозиції пропонують смартфони з хорошим рівнем зйомки, які ідеально підійдуть молодій аудиторії, серед яких будуть три моделі від Samsung: S10, A51 та A31, а також три моделі TecnoL CANON 15, SPARK 5 та SPARK 4. 

Акційна пропозиція доступна у всіх українських містах, і вона досить цікава розкидом в плані цін на смартфони, які приймають в ній часть. Тішить, що тут є не лише топовий Samsung, але і доступні моделі Tecno, які коштують менше 4000 гривень. Це буде особливо зручно при покупці першого смартфона дитині, яка може банально розбити його від необережності. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.