Huawei MatePad 5G офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei презентувала свій професійний планшет MatePad Pro 5G декілька місяців тому, але ця модель коштує 785 доларів, що підходить далеко не всім. При цьому доступний MatePad 10.4 від Huawei коштує 280 доларів, але не може працювати в мережах п’ятого покоління. Зараз компанія випустила рішення, яке буде посередині між двома згаданими в плані ціни та підтримуватиме роботу в мережах п’ятого покоління.

Модель схожа на раніше анонсований MatePad 10.4, але працює на більш потужному чіпсеті HiSilicon Kirin 820. У цей чіпсет також інтегровано модем, який підтримує 5G та Wi-Fi 6. У порівнянні з Kirin 810 у нового чіпсета вдвічі більше ядер Cortex-A76 (не два, а чотири), а також більш потужний графічний адаптер Mali-G47 MP6. Є лише один варіант з 6 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті.

Планшет оснащений все тим же IPS-дисплеєм з діагоналлю 10.4 дюйма та роздільною здатністю 2000 х 1200 пікселів. На передній і задній панелі є камери на 8 МП. По периметру корпусу є чотири мікрофони та чотири динаміки. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 7250 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 22.5W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.