Кабінет міністрів прирівняв електронні версії номерів платників податків до паперових аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер у додатку “Дія” з’явились цифрові копії двох документів, які отримали юридичну силу. Мова йде про електронну версію номера платника податків, а також про цифрову версію довідки переселенця. Також цікавим фактом є те, що Кабінет Міністрів України вже вніс відповідні зміни в законодавство України.

Паралельно з цим було остаточно затверджено механізм використання цих цифрових документів в рамках додатку “Дія”. Відтепер різноманітні установи, серед яких є поштові відділення, різні сервіси та банки можуть приймати цифрові версії зазначених вище документів для проведення конкретних операцій. Також відтепер не буде випадків з відмовою надавати послуги, якщо ви використовуєте цей додаток. Що стосується інших ситуацій, коли ви зможете скористатись послугами, то їх чимало: під час проведення банківських операцій, надання послуг поштового зв’язку, при поверненні коштів та т.д.

Цікавим фактом є те, що нещодавно Кабмін прирівняв цифрову версію паспортів до паперових аналогів, що дозволило використовувати додаток “Дія” у багатьох установах та структурах. Однак, потрібно розуміти, що довідка переселенця з’явиться у найближчі дні, а саме впровадження цих документів входить в рамки великого оновлення, яке вже планувалось раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.